Pages

Monday, September 6, 2010

Tepung Low Protin Telah Berada di PasaranKini, tepung yang mendapat permintaan tinggi di pasaran Malaysia, TEPUNG CAP CERI, telah berada di pasaran, selepas penantian hampir 2 bulan. tempah sekarang juga, call 012-2105104.

Tepung Low Protin ( 9.5% ) ini amat sesuai untuk Roti Canai, Mee, dan keguaan am. Kerana ia mengandungi lebih banyak glutin/ kanji yang menjadikannya lebih elastik dan boleh lentur. Dalam masa yang sama masih mengekalkan protin yang lebih banyak berbanding pesaing, purata di bawah 9% kerana larut, kesan daripada benzoyl peroxide.

Tepung ini, dipacking dengan GUNI, beratnya 25 kg/guni. harga ?? hanya RM 33.75
Walaupun kilang mampu menjana 10 kontena seminggu, tetapi dek permintaan yang tinggi pengguna dinasihatkan membuat P.O (purchase order) awal ke 03-5511 1357 (u.p arifin)

5 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. cap ceri,, baru lagi ke nie.... tak pernah dengar. hehe... tapi baru2 lagi la best jual

  ReplyDelete
 3. Bole sy tau di area selangor kt mne ade jual? Sy pengusaha mee kuning skrg tgh cri tepung yg d buat dr org islam :) boleh sms sy 0173614363

  ReplyDelete
 4. Kalu pkai wat roti ,piza @ kek ok x

  ReplyDelete
 5. Sbb nk wt roti kena pkai tpg roti@ highprotein flour....atau dh ada kuarkn tpg roti...sya mmg nk cr tpg halal utk mkn keluarga n bisnes

  ReplyDelete